بازدید رییس دانشگاه di Camerino ایتالیا و هیات همراه از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه

رئیس دانشگاه di Camerino ایتالیا، دکتر Flavio Corradini به همرا دکتر

Francesco Amenta

، رییس دانشکده داروسازی و دکتر تایباتی از اعضای هیئت علمی آن دانشگاه که جهت بررسی انجام پروژه تله مدیسین به دانشگاه علوم پزشکی تهران، به ایران آمده اند از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه نیز بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، در این بازدید که روز یکشنبه 19 اردیبهشت ماه انجام شد، دکترقنبری معاون آموزشی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، به همراه دکتراحمدی معاون مالی اداری دانشکده ، دکتر امانی مدیر گروه نانو تکنولوژی پزشکی و دکتر صدرالدینی مدیر گروه بیوتکنولوژی پزشکی دانشکده ، میزبان هیأت ایتالیایی بودند.

در جریان این دیدار که با معرفی بخش های مختلف آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه و امکانات موجود و خدمات عمومی و تخصصی قابل ارائه در آن آغاز گردید، مدل ارائه خدمات مختلف تخصصی در آزمایشگاه جامع معرفی شد واهتمام مدیران آزمایشگاه در تضمین و ارتقاء کیفیت خدمات آن مورد تأکید قرار گرفت.

دکتر قنبری معاون آموزشی دانشکده، ضمن معرفی توامندی ها و ظرفیت های علمی موجود در دانشکده فناوری های نوین پزشکی، آمادگی دانشکده را برای همکاری های علمی با طرف ایتالیایی در حوزه فناوری های نوین و در سطوح مختلف اعلام کرد.

رئیس دانشگاه کامرینو، دکتر فلاویو کرادینی دکتر فرانچسکو آمنتا و با اشاره به امکانات مناسب آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه و توامندی های علمی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، برای همکاری در زمینه ی فناوری نوین ابراز علاقه کرد.

در این نشست، دو طرف همچنین بر توسعه تعاملات علمی فیمابین بویژه در زمینه  برگزاری دوره های مشترک در مقاطع ارشد و دکتری در رشته های جدید بویژه در حوزه های نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی، تبادل استاد و دانشجو و انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک تاکید کردند.

(1 رای)