طراحی و انجام تست عمومی و تخصصی آزمایشگاهی

بسیاری از رشته های دانشگاهی برای انجام آزمایشات تحقیقاتی خود نیازمند به تجهیزات پیچیده و گران قیمت می باشند.به همین جهت آزمایشگاه جامع با فراهم نمودن تجهیزات آزمایشگاهی در همه حوزه ها تحقیقاتی سعی نموده گام موثری را در جهت برآوردن نیازهای جامعه دانشگاهی بردارد.

علاوه بر تست های آزمایشگاهی قابل انجام در آزمایشگاه که با توجه به تجهیزات و تخصص پرسنل موجود در آزمایشگاه پیاده سازی گردیده است (فهرست خدمات را از پیوست دانلود نمایید)،این قابلیت را دارد که متناسب با  نیازهای محققین و دانشجویان پروتکل انجام آزمون ها را توسط پرسنل متخصص همان حوزه تغییر داده و با تجهیزات و منابع موجود در آزمایشگاه آزمون مورد نظر را به اجرا در بیاورد.

به منظور تسهیل روند پذیرش و صرفه جویی در زمان و هزینه مراجعه کنندگان محترم روند پذیرش به دو صورت حضوری و آنلاین انجام می پذیرد.

پذیرش حضوری :

در این سیستم پذیرش همانند سایر سیستم های پذیرش سنتی متقاضی انجام آزمون به همراه نمونه مورد آزمایش خود به محل آزمایشگاه مراجعه نموده و پس از مشاوره حضوری با متخصصین حوزه مربوطه و آشنا شدن با دستورالعمل انجام آزمون نمونه را به منظور انجام آزمون تحویل داده و با دریافت قبض تاریخ تحویل نتیجه و نحوه ارسال آن (اعم از پست الکترونیک ، نمابر ، شبکه های اجتماعی و ارسال مکتوب) برای ایشان مشخص می شود.

در این روش پذیرش به دلیل اینکه متقاضی کانال مستقیم پایش روند انجام آزمون را در دسترس خود ندارد آزمایشگاه این تضمین را داده که هرگونه تغییر در انجام آزمون و یا تاریخ تحویل نتیجه به صورت آنلاین و از طریق سیستم پیامک و تماس تلفنی به وی اطلاع رسانی شود.

لازم به ذکر است نتایج تا یکسال از تاریخ اعلام و نمونه ارسالی تا یک هفته پس از انجام آزمون نزد آزمایشگاه بایگانی می شود.

سفارش حضوری

پذیرش آنلاین :

با توجه به اینکه این مجموعه با بهره گیری از مجموعه نرم افزار های مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی (LIMS)  راهکاری مناسب برای ساماندهی و مدیریت گردش اطلاعات در آزمایشگاه فراهم آورده است .و در قسمت مدیریت فرآیندهای آزمایشگاهی مانند فرآیند انجام آزمون(ثبت درخواست انجام آزمون،امکان سنجی،تخصیص آزمون به اپراتور ، ثبت نتایج آزمون و اطلاع رسانی به مشتری)،فرآیندهای مدیریت کیفیت ، فرآیند انبارش نمونه ها و مواد آزمایشگاهی و نیز کلیه  فرآیند های پشتیبانی و نگهداری و تعمیرات به طور کامل به صورت اتوماسیون و توسط نرم افزار انجام می پذیرد.

دیگر نیازی به مراجه حضوری متقاضی نبوده و کلیه امور مدیریت ارتباط با مشتری (LABGATE) اعم از :

• معرفی آزمایشگاه و اطلاع رسانی خدمات ، استانداردها ، دستگاه ها ، مشتریان عمده و سایر اطلاعات مربوط به آزمایشگاه
  • ثبت درخواست انجام آزمون توسط مشتری
  • رهگیری درخواست
  • دریافت گزارش های مربوط به درخواست ها و نتایج آزمون به صورت آنلاین
  • دریافت فاکتور و پیش فاکتور های هر درخواست به صورت آنلاین
  • ارزیابی عملکرد آزمایشگاهی و زیر مجموعه ها
  • ارزیابی رضایت مشتری

به صورت آنلاین و از طریق اینترنت و حساب کاربری ایجاد شده برای متقاضی صورت گرفته و جز در مواردی که شخص متقاضی مایل به حضور در محل آزمایشگاه و انجام آزمون تعاملی باشد هیچگونه نیازی به مراجعه حضوری نمی باشد.

همچنین در این سیستم پذیرش متقاضی می تواند به صورت آنلاین با کلیه مسئولین اجرایی آزمون مورد درخواست خود مکاتبه نماید.

آموزش نحوه ثبت نام در سامانه آنلاین مدریت اطلاعات آزمایشگاهی

خواندن 1843 دفعه