کارگاه های آموزشی پژوهشی

دبیرخانه کارگاههای آموزشی با در دست داشتن فضای آموزشی مناسب جهت دوره های نظری و عملی و ایجاد فرصت مناسب جهت آشنایی کاربردی با کلیه دستگاهها و امکانات موجود در آزمایشگاه اهداف زیر را دنبال میکند:

الف- رصد نیازمندیهای آموزشی جامعه پژوهشگران، صنایع و دانشگاهها؛ و تلاش در ارتقاء سطح دانش این افراد.

ب- به کارگیری اساتید مجرب و ایجاد فضای مناسب جهت انتقال تجارب افراد به یکدیگر، بخصوص انتقال تجارب اساتید متخصص حوزه آموزشی به کارآموزان.

ج- برگزاری دوره های آموزشی کاربردی با هدف نهادینه کردن مفاهیم نظری و تسلط عملی در جهت آماده سازی نیروهای متخصص و کارآمد مورد نیاز صنایع و آزمایشگاهها.

د- ایجاد فرصت و بستر مناسب جهت آشنایی کارشناسان و مدیران صنایع با جدیدترین تکنولوژی های دنیا با هدف افزایش سطح دانش این افراد و ترغیب به کارگیری فناوریهای نوین در صنایع.

دبیرخانه کارگاههای آموزشی آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی تهران با در دست داشتن فضای آموزشی مناسب جهت دوره های نظری و عملی و ایجاد فرصت مناسب جهت آشنایی کاربردی با کلیه دستگاهها و امکانات موجود در آزمایشگاه اقدام به برگزاری دوره های آموزشی کاربردی با هدف نهادینه کردن مفاهیم نظری و تسلط عملی در جهت آماده سازی نیروهای متخصص و کارآمد مورد نیاز صنایع و آزمایشگاهها نموده است.

سایت کارگاه ها

خواندن 2418 دفعه